• به وب سایت آموزش آنلاین جوجیتسو برزیلی همراه با استاد سیروان قصیری مربی اسبق تیم های ملی جوجیتسو برزیلی و گراپلینگ ایران خوش آمدید! این وب سایت اولین سایت تخصصی فارسی زبان در نوع خود می باشد! که شخصا توسط استاد سیروان قصیری مربی تیم ملی جوجیتسو برزیلی اداره می شود
  • به وب سایت آموزش آنلاین جوجیتسو برزیلی همراه با استاد سیروان قصیری مربی اسبق تیم های ملی جوجیتسو برزیلی و گراپلینگ ایران خوش آمدید! این وب سایت اولین سایت تخصصی فارسی زبان در نوع خود می باشد! که شخصا توسط استاد سیروان قصیری مربی تیم ملی جوجیتسو برزیلی اداره می شود

نقش کربوهیدرات در بدن

نقش كربوهيدرات ها در بدن

نقش کربوهیدرات در بدن

كربوهيدرات ها نقش هاي مهم و زيادي در بدن ايفا مي كنند كه برخي از آنها عبارتند از:

  • منبع انرژي
  • ذخيره سازي پروتيين
  • چاشني و مكمل سوخت وسازي
  • سوخت مورد نياز دستگاه عصبي

نقش كربوهيدرات ها در تمرين شديد

نقش کربوهیدرات در بدن

گليكوژن ذخيره شده در ماهيچه ها وگلوكز موجود در خون اصلی ترين منبع انرژي در اولين دقايق تمرين وهنگام تمرين هاي بسيار شديدندكه براي تامين سوخت وساز هوازی كافی است.

كربوهيدرات ها تنها مواد غذايي اند كه در موقعي كه اكسيژن رساني به عضلات براي تامين نياز هاي اكسيژني كافي نيست فراهم كننده انرژي است.

يعني در تمرينات پر فشار وسنگين شما بايد داراي منابع خوبي از كربوهيدرات باشيد تا بتوانيد كيفيت خوبي را در تمرينات داشته باشيد.

نقش كربوهيدرات ها در تمرينات طولاني با فشار متوسط در گذاز از حالت استراحت به تمرين زير بيشينه تقريبا كل انرژي از گليكوژن ذخيره شده در عضلات فعال تامين مي شود.

ورزشكاران سعي كنند تا محلول آب قند خيلي غليظ را پس از تمرين مصرف كنند وسعي كنند محلول آب قندي كه متعدل است را به فواصل 30 دقيقه در هنگام تمرين مصرف كنند.

توجه داشته باشيد هنگامي كه آب قند بتدريج در طول دوره تمرين مصرف مي شود با ترشح زياد انسولين كه سبب كم شدن قند خون مي شود جلوگيري مي كند.

نكته بسيار مهم ديگر اين است كه خوردن محلول قندي غليظ 30 دقيقه قبل از تمرين مانع ارائه توانايي هاي شما مي شود و سبب شده كه انسولين بيش از حد در بدن توليدشده وباعث كاهش قند خون مي شود در نتيجه يك حالت ناتواني ويا اصطلاحا دم كردن دربدن ايجاد مي شود.

پس بهتر است قبل از تمرين آب خالص ودرهنگام تمرين بين فواصل 30 دقيقه آب قند مصرف شود.

بازگشت به صفحه اول – بازگشت به بخش مقالات